top of page

Admiral Freebee 1 september @ Villa Pace Heymanplein 21u15

Admiral Freebee is een gevestigde waarde in het Vlaamse muzieklandschap. Een rasechte muzikant & songwriter van de bovenste plank. Vrijdag 1 september komt Admiral Freebee langs op het Heymanplein met zijn nieuwe song "Happiness for beginners". Maar wees maar zeker dat Rags 'n' run, Einstein Brain, Oh Darkness, en zijn vele rock hits de revue zullen passeren! The Admiral for president!!

De dag dat ik ‘Happiness for beginners’ schreef, moest ik de hele tijd lachen zonder reden. De song rolde eruit en ik heb er niets meer aan veranderd. Eerst dacht ik dat de tekst misschien te eenvoudig was, tot ik besefte dat ik net dát bedoelde met de tekst. Wie nog niet alles begrijpt, zal verwonderd blijven. Een ‘beginneling’ heeft nog veel mogelijkheden, de gevorderde maar enkele. Dat maakte me vrolijk. En soms, als ik ga slapen, vind ik het spijtig dat ik niet wat langer maar de volle maan heb gekeken. Dat ik niet heb gekeken zoals een beginneling. Maar met deze nieuwe song is elk moment plots nieuw en vers. It’s good stuff.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page